Hogyan lehet csatlakozni a klubhoz?

Hogyan lehet csatlakozni a klubhoz?

Gyermeket váró és nevelő szülők, illetve gyerekeik találkozóhelye, közössége ez, ahol tapasztalatot cserélhetünk a hordozással, kötődő neveléssel kapcsolatos gondolatokról – kérdésekről, a mosható pelenkázásról, a környezettudatos életmódról. Ötleteket, tanácsokat adunk egymásnak, és jól érezzük magunkat. 

Havonta szervezünk a fenti témákkal kapcsolatos előadásokat, melynek megtartására az érintett területen jártas szakembert kérünk fel.

A klubban sokféle hordozót kipróbálhatsz, sőt, kölcsönzési lehetőség is van, melynek díja 3000 Ft/hordozó/hó.

Gyermeknevelésről, ezen belül a kötődő nevelésről, szoptatásról, szülésről szóló könyveket is megtalálhatsz kis könyvtárunkban; ezeket szintén kikölcsönözheted, ennek díja 300 Ft/hó.

Éves tagdíjunk 4800 Ft, melyet a Hordozóhét szervezésére fordítunk, illetve a fennmaradó összegből bővítjük a kölcsönözhető hordozók készletét.

Kapcsolat: van egy levelezőlistánk, melyre aktuális híreket, információkat küldünk, illetve ha bárkinek bármilyen kérdése van, próbálunk egymásnak válaszolni, segíteni.

Ha szeretnél csatlakozni a csapatunkhoz:


1. lépés:
Írd meg nekünk az alábbi űrlapon az adataidat! 

2.lépés:
Megkapod a taggá válás, belépés, kölcsönzés feltételeiről szóló levelünket.

3.lépés
Befizeted a tagdíjat.

4.lépés
Felveszünk Téged tagjaink sorába.

5.lépés 
Azoknak, akik hordozós tanfolyamot nem végeztek, de szeretnének kölcsönözni (ez feltétele a kölcsönzésnek) és azoknak akik ismét szívesen meghallgatnák…

Előadás a hordozás elméletéről minden hónap második csütörtökén 16:30-17:00 között. Ingyenes, de előzetes bejelentkezéshez kötött alkalom.

Ez az alapozás. Az ideális az volna, ha ezzel az alkalommal kezdenéd el a hordozást, de soha nem késő, akkor is érdemes eljönnöd, ha már hordozod gyermekedet! Itt beszélünk ugyanis arról, hogy vajon miért is érdemes egyáltalán hordozni? Szó lesz biológiai, pszichológiai, szociológiai, gyakorlati szempontokról, valamint a hordozás történetéről, a hordozás és egészség, hordozás és alvás témaköréről. Megtudhatod a választ olyan kérdésekre, hogy vajon mennyi időt szabad hordoznod gyermekedet, nem kényezteted-e el, ha sokszor felveszed, vagy hogy nem árt-e a gerincének, ha sokat van kendőben? Az előadás része a hordozóeszközök fajtáinak bemutatása is, valamint azt is körbejárjuk, hogyan válassz jó hordozóeszközt.


6.lépés
Élvezd a tagság előnyeit! Hordozz és légy boldog a babáddal!

Jelentkezz a klubba!